ontwerp
 

Ontwerp

Websites

Steeds meer mensen zoeken net als u op internet naar informatie over producten en diensten. Met uw eigen website bent u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar overal bereikbaar. Klanten zoeken u! Dit betekent dus een hoogwaardige aandacht.

Een website moet de sfeer, de ambitie en de professionaliteit uitstralen waar uw onderneming naar streeft. De vormgeving is hierbij belangrijk, maar deze moet altijd in harmonie zijn met úw communicatiestrategie. Menolo realiseert uniek vormgegeven ontwerpen die aan deze eisen voldoen.

Huisstijlen

Als organisatie wilt u een bepaalde indruk maken, en een bepaald beeld achter laten bij uw doelgroepen en publieksgroepen. Kortom: als organisatie wilt u een identiteit die past bij het beeld dat de organisatie uit moet stralen. Een van de middelen die u daarvoor heeft, is de huisstijl. Hiermee wordt de naamsbekendheid van de organisatie versterkt en onderscheid gemaakt met uw concurrenten.

Menolo geeft vorm aan de identiteit van uw organisatie.

Ander Drukwerk

Naast het ontwikkelen en drukken van huisstijlen ontwerpen wij ook ander drukwerk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan flyers, posters en brochures.


Google+